Sala kommuns logotyp
Sala kommuns logotyp

NYHETER

Cityplay-appen

ger dig förmåner i Salas butiker och restauranger

Nu kan du ladda ned Cityplay-appen i din mobil och få rabatter och belöningar i butikerna,  restaurangerna och på kaféerna i Sala.

– Vi tror att det här blir ett viktigt stöd till vår lokala handel både nu under coronakrisen och även sedan när krisen är över, säger Maria Bergström på Handlingskraft Sala.

Tillsammans med Näringslivskontoret på Sala kommun så satsar Handlingskraft Sala, som är en del av Företagarna, stort på att få igång Cityplay-appen.

– Vi tror att det här är ett alldeles utmärkt sätt för att få våra invånare att handla mer i sina butiker här i Sala, säger kommunens näringslivschef Annica Åkerblom.

Sala kommuns näringslivskontor har satsat 250 000 kronor, som har anslagits av kommunstyrelsen, för att hjälpa till med att få igång Cityplay-appen.

Vill du få en gratis biobiljett efter din shoppingrunda på stan eller kanske en glass efter en stadsvandring? Vill du få värdecheckar från dina favoritbutiker och göra skattjakten i stadens gränder?

Då är det gjutet att ha Cityplay-appen, som belönar dig när du handlar just i city lokalt. Det är enkelt att komma igång. Man laddar ned Cityplay-appen, blir medlem, registrerar sitt betalkort och sedan kan man börja shoppa, fika och äta och få ta del av en rad erbjudanden och förmåner.

Cityplay är fulladdad med Salas butikers, restaurangers och kaféers stämpelkort, nu i elektronisk form på ett ställe istället för manuella stämpelkort som du har i din plånbok.

Cityplay finns just nu i ett tiotal svenska städer. Allt fler ansluter sig. Och om du är ute och reser så kan du få belöningar även i de andra städerna som är anslutna till den här appen.

I den här Youtube-filmen får du veta mer om hur Cityplay fungerar:

På Cityplays hemsida finns också mer information: www.cityplay.se

Och svarar på frågor gör gärna:

Maria Bergström
Projektledare, Handlingskraft Sala
070-588 35 75
handlingskraftsala@foretagarna.se

Annica Åkerblom
Näringslivschef, Sala kommun
0224-74 76 04
annica.akerblom@sala.se

Cityplay-appen kommer till Sala
Maria Bergström, projektledare, Handlingskraft Sala

Maria Bergström, från Handlingskraft Sala, tror att Cityplay-appen blir en viktig tillgång för butiker och restauranger i Sala. Foto: Robert Österlind.